Jaarmarkt , ondanks het af en toe barre weer, kwamen er toch nog redelijk veel mensen op de jaarmarkt af, al was het wel veel minder druk dan in voorgaande jaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaarmarkt , ondanks het af en toe barre weer, kwamen er toch nog redelijk veel mensen op de jaarmarkt af, al was het wel veel minder druk dan in voorgaande jaren. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Jaarmarkt Etten-Leur bestaat dit jaar uit lekker eten, veel kramen en slecht weer

ETTEN-LEUR - Jassen en tassen, puzzels, uiercrème. De Etten-Leurse Jaarmarkt was zondag weer goed voor een heel divers assortiment aan kraampjes en producten. Het enige dat deze keer tegenviel was het weer, daardoor waren een uur voor de officiële sluit een deel van de kraampjes al aan het opruimen.

  1. Zomerfoto's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville

    Peter Sillekens is verkozen tot de weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Hij is op vakantie in de Franse badplaats Deauville. Volgens hem wachten deze parasols op de zon. Misschien zijn ze ook in afwachting van de toeristen die normaal gesproken in het zomerseizoen de stranden bevolken. Deze foto roept een beeld op van verwachting en hoop. De zomer is nog niet voorbij. Er kan nog van alles gebeuren. Van harte gefeliciteerd Peter Sillekens.