Volledig scherm
PREMIUM
Jaarmarkt , ondanks het af en toe barre weer, kwamen er toch nog redelijk veel mensen op de jaarmarkt af, al was het wel veel minder druk dan in voorgaande jaren. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Jaarmarkt Etten-Leur bestaat dit jaar uit lekker eten, veel kramen en slecht weer

ETTEN-LEUR - Jassen en tassen, puzzels, uiercrème. De Etten-Leurse Jaarmarkt was zondag weer goed voor een heel divers assortiment aan kraampjes en producten. Het enige dat deze keer tegenviel was het weer, daardoor waren een uur voor de officiële sluit een deel van de kraampjes al aan het opruimen.

Het is zo rond de klok van half vier, de Jaarmarkt is nog anderhalf uur open. De trekkers staan nog te pronken op de Markt, op de draaimolen verderop zitten nog een handjevol kinderen, de karaokewedstrijd in Sjans aan de Bisschopsmolenstraat is nog in volle gang. Het enige dat tegenvalt is het publiek op de Jaarmarkt zelf. De regen plaagt de terrasgangers weg, beweging tussen de kraampjes is er ook maar weinig. Iedereen schuilt onder een zeil of marcheert onder de paraplu weg. Een deel van de kraamhouders besluit dan ook maar om alvast de spullen in te pakken en de Jaarmarkt eerder te verlaten.