Vrijwilligers Antoon Lambregts, Jos de Ceuster, Anouska, Jelina, Marian van Rijckevorsel en Hilvert Boelmans in de Samentuin van Gogh op de hoek Anna van Bergenlaan/Lambertusstraat in Etten-Leur. Omdat het Oderkerkpark wordt heringericht, verdwijnt de tuin misschien en dat betreuren ze.
Volledig scherm
Vrijwilligers Antoon Lambregts, Jos de Ceuster, Anouska, Jelina, Marian van Rijckevorsel en Hilvert Boelmans in de Samentuin van Gogh op de hoek Anna van Bergenlaan/Lambertusstraat in Etten-Leur. Omdat het Oderkerkpark wordt heringericht, verdwijnt de tuin misschien en dat betreuren ze. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Is er nog wel een plek voor Samentuin Van Gogh in Etten-Leur?

ETTEN-LEUR - De schrik sloeg Hilvert Boelmans om het hart bij het zien van de toekomstscenario’s van het Oderkerkpark in Etten-Leur. Is er nog wel een plek voor Samentuin Van Gogh waar hij vrijwilliger is? 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.