Op het toekomstige terras van The Butler in Etten-Leur horecamensen Gijs Wullems, Daisy Kerhoffs, Femke Willemsen en Jessy Pertijs. Ze zijn er (bijna) klaar voor om weer gasten te ontvangen.
Volledig scherm
Op het toekomstige terras van The Butler in Etten-Leur horecamensen Gijs Wullems, Daisy Kerhoffs, Femke Willemsen en Jessy Pertijs. Ze zijn er (bijna) klaar voor om weer gasten te ontvangen. © peter van trijen/pix4profs

Horeca popelt om te beginnen en denkt na over het reserveren

ETTEN-LEUR - De horeca Etten-Leur is meteen na de persconferentie van dinsdag aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor komende woensdag, wanneer de terrassen tussen 12 en 18 uur weer open mogen. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.