Volledig scherm
Het festivalterrein kort voor de aanvang. © Pierre van Damme

Hakken op de hits van Charly Lownoise en Mental Theo in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Na een regenachtige ochtend ging het festival Just Dance Outdoor in het Brabantpark in Etten-Leur zaterdagmiddag droog en zonnig van start. Desalniettemin werden de bezoekers meerdere malen verrast door een flinke bui. De poncho's en houten vloeren zijn geen overbodige luxe.

Er staat een keur aan artiesten op het programma, voor een breed publiek. Van stevige pop en rock door Radiovox tot Hollands glorie door Jan Keizer & Annie Schilder en van happy hardcore door Mental Theo tot hitmachine The Vengaboys.

Het festival was met 2.500 uitgegeven tickets niet helemaal uitverkocht. De muziek was heel divers. Charly Lownoise en Mental Theo namen het publiek mee terug naar de 90's. Jan Keizer en Annie Schilder namen de toeschouwers nog verder mee terug in de tijd. DJ's sloten de avond af met opzwepende klanken. Het publiek ging los.

De organisatie van de tweede editie van het openlucht festival nam diverse maatregelen genomen tegen mogelijke regen. ‘We hebben extra vloerplaten op het gras gelegd, zodat iedereen met de voeten droog kan dansen’, vertelt organisator Bert Janssen.

‘Daarnaast hebben we gezorgd voor wat extra overkappingen. En mocht het echt gaan gieten, dan hebben we voor alle bezoekers een gratis poncho. Al met al veel service. Maar het blijft natuurlijk wel een buitenfestival. Heerlijk in het zonnetje."

Just Dance Outdoor duurt tot 23.00 uur. Daarna was er nog een Just Dance Indoor Afterparty bij De Burgemeester op de Markt.

Volledig scherm
Just Dance Outdoor in Etten-Leur. © Pierre van Damme