Volledig scherm
PREMIUM
Deba Bedrijfswagens kreeg eerder order van 33 trucks voor defensie. In het midden operationeel directeur Mark Scheffers. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Grote order van Defensie voor DEBA Bedrijfswagens Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Het Etten-Leurse bedrijf DEBA Bedrijfswagens heeft opnieuw een vette order voor Defensie binnen gehaald. Het betreft de levering van 40 4x4 logistieke voertuigen voor het Korps Mariniers in het Caraïbisch gebied. 

"Een eervolle miljoenenopdracht", zegt directeur Mark Scheffers. "Met een stuk of tien Brabantse bedrijven uit ons netwerk hebben we de handen ineen geslagen om dit unieke en klantspecifieke voertuig te kunnen bouwen."

Uitdagingen

"Wanneer ik hier ooit afzwaai, dan zijn dit de klussen die je voor altijd bij blijven. Hier zitten echt enorm veel uitdagingen in", vertelt Scheffers. Het project voor Defensie is volgens hem vooral bijzonder vanwege de korte doorlooptijd. 

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.