De gemeente gunt de kapel in het Oderkerkpark in Etten-Leur aan dit echtpaar, Sylvester en Barbara van Dijk. Een groep, bestaande uit Vrolijk Leven (ontwikkelmaatschappij van Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda), horecawoordvoerder Morris Fikke, Heemkundekring Jan uten Houte, die ook de directie van de Nobelaer, de Groene Kapel en het Gedenkpark bij de plannen betrokken, hoopt nu op samenwerking.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente gunt de kapel in het Oderkerkpark in Etten-Leur aan dit echtpaar, Sylvester en Barbara van Dijk. Een groep, bestaande uit Vrolijk Leven (ontwikkelmaatschappij van Bouwbedrijf Vrolijk uit Breda), horecawoordvoerder Morris Fikke, Heemkundekring Jan uten Houte, die ook de directie van de Nobelaer, de Groene Kapel en het Gedenkpark bij de plannen betrokken, hoopt nu op samenwerking. © Pix4Profs/René Schotanus

Groep die naast kapel Etten-Leur grijpt, legt zich daar niet bij neer: ‘Heel zonde voor heel Etten-Leur’

ETTEN-LEUR - Voor de kapel in het Etten-Leurse Oderkerkpark - inmiddels gegund aan het echtpaar Van Dijk - was een tweede kandidaat koper in beeld. Een grote partij zelfs, één met brede steun. En die legt zich niet zomaar neer bij de afwijzing. ,,Dat zou echt heel zonde zijn voor heel Etten-Leur.”