Volledig scherm
PREMIUM
Initiatiefnemer Harrie Dircx van De Linde: ,,We dachten dat het een keer leuk zou zijn om eens voor anderen te koken in plaats van alleen voor onszelf.” © peter van trijen/pix4profs

Geslaagd diner voor mensen met smalle beurs in Munnikenheide College

ETTEN-LEUR - Zo'n 130 mensen uit Etten-Leur genoten donderdagavond van een eerste Winterdiner in het Munnikenheide College. Op initiatief van kookclub De Linde werd het gezelschap getrakteerd op een luxe viergangendiner.

De gasten waren van een zeer divers pluimage, maar allemaal mensen die het op een of andere manier niet breed hebben. De een financieel, de ander vanwege eenzaamheid. Voornamelijk ouderen in de aula van de school aan het Trivium, al waren er ook wat jongeren. 

  1. Pakketten
    Boerenpraat

    Pakketten

    MADE - En, een beetje rustiger nu? Deze vraag krijg ik met regelmaat van klanten in onze kaaswinkel. Laatst ook weer. Ik begon meteen te ratelen over de late oogst van de sojabonen dit jaar. En dat daarna de wintertarwe nog gezaaid moest worden, maar dat het te nat was. En tussendoor was ik de voorbeelden van onze kerstpakketten 2019 aan het bedenken. Deze moeten ook na twintig jaar nog verrassend en origineel zijn. En betaalbaar, met genoeg keuze in elke prijsklasse.