Volledig scherm
Linksboven, met de klok mee: Tom Hayes, Nicole Andries, Pricilla Molle, Susanne den Boer, Dennis Kas en Ine Cup. © Jan Stads / Pix4Profs

Gedeelde smart..: wie vast er mee?

ETTEN-LEUR - Zes BN DeStem-verslaggevers laten de komende vastentijd iets staan. Omdat ze gezonder willen leven, geld uit willen sparen of wat meer ‘zen’ willen worden. Ze beginnen na carnaval, op Aswoensdag, en vasten tot en met paaszaterdag.

De verslaggevers zijn op zoek naar iemand die met hen mee vast, en daar ook over wil schrijven. Zodat ze elkaar op de hoogte kunnen houden. Om een stok achter de deur hebben en ook voor een stukje morele steun, want gedeelde smart is halve smart.

Die ervaringen komen in BN DeStem, zodat lezers de vastenden kunnen volgen en waar nodig een hart onder de riem kunnen steken. Wie durft het aan om veertig dagen social media links te laten liggen, vegetarisch te eten, geen tv te kijken, niet te webshoppen voor nieuwe kleren, geen alcohol te drinken of koffie te laten staan?

Doe mee en stuur vóór 18 februari een mailtje naar internet@bndestem.nl. Vertel wat u wilt laten staan en waarom. De redactie kiest de leukste inzendingen eruit, die gaan vanaf Aswoensdag aan de slag met onze verslaggevers.