Er opent in Etten-Leur een nieuwe praktijk voor fysiotherapie, personal training en diëtetiek. Dit onder leiding van Rob van den Wijngaard, Ellis Swanink en Maikel Beenakkers.
Volledig scherm
Er opent in Etten-Leur een nieuwe praktijk voor fysiotherapie, personal training en diëtetiek. Dit onder leiding van Rob van den Wijngaard, Ellis Swanink en Maikel Beenakkers. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Fysio, training en voeding onder één dak in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Mensen met gezondheidsklachten waarbij fysiotherapie en diëtetiek uitkomst kunnen bieden, kunnen vanaf 3 oktober terecht bij Fysiomore in Etten-Leur. Het bedrijf is een unieke samenwerking aangegaan met Sport & Slank en OldScool Fit, die een aanvulling vormen op de geboden zorg.

  1. Zo'n 240 medewerkers Bravis zitten thuis: zorg fors afgeschaald

    Zo'n 240 medewer­kers Bravis zitten thuis: zorg fors afge­schaald

    ROOSENDAAL/BREDA - De stijging van het aantal coronapatiënten in combinatie met een aanzienlijke uitval van medewerkers leidt ertoe dat het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen op Zoom fors ingrijpt in de reguliere zorg. Alleen acute ingrepen en oncologische operaties worden komende week gedaan. Alle andere operatieve zorg is uitgesteld. Het ziekenhuis benadrukt dat poliklinische zorg en verloskunde wel doorgaan.