Volledig scherm
Fietser gewond bij aanrijding in Etten-Leur. © Tom van der Put/Maric Media

Fietser gewond na aanrijding op rotonde Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Bij een aanrijding op de rotonde van de kruising van de Couperuslaan met de Stijn Streuvelslaan in Etten-Leur is dinsdagochtend een fietser gewond geraakt. 

Volledig scherm
Fietser gewond bij aanrijding in Etten-Leur. © Tom van der Put/Maric Media

Het slachtoffer werd aangereden door een oudere man die de fietser vanuit zijn voertuig waarschijnlijk volledig over het hoofd heeft gezien. De automobilist kwam van de Parklaan. Die weg was korte tijd afgezet na het ongeval.

Het slachtoffer raakte gewond aan zijn arm, mogelijk heeft hij deze gebroken. 

De automobilist die de aanrijding veroorzaakte was hevig geschrokken en moest door de politie gerustgesteld worden.  

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Conny Rijken over migratie in de Van Gogh-kerk

    Conny Rijken over migratie in de Van Gogh-kerk

    ETTEN-LEUR - Het politieke debat in de landen van de Europese Unie wordt sinds 2015 vooral gedomineerd door het thema migratie. In dat jaar bereikten één miljoen migranten de EU. Na moeizame onderhandelingen zijn de Europese regeringsleiders er afgelopen zomer in geslaagd om een akkoord over het migratiebeleid te bereiken. Reden voor de Stichting Vincent van Gogh Etten-Leur om de Etten-Leurse Conny Rijken uit te nodigen voor een lezing over dit thema in de Van Gogh Kerk.