Het Rabobankgebouwtje bij de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Inmiddels is een luifel geplaatst tegen inval van het zonlicht. Dat licht maakte het tot in het verleden lastig, zo niet onmogelijk, om te pinnen als de zon scheen.
Volledig scherm
Het Rabobankgebouwtje bij de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Inmiddels is een luifel geplaatst tegen inval van het zonlicht. Dat licht maakte het tot in het verleden lastig, zo niet onmogelijk, om te pinnen als de zon scheen. © Hélène Schenk

Etten-Leurse ouderenadviseur wint het van de zon

ETTEN-LEUR - De dagen zijn nog donker, maar in het hart van Rob van Heuveln schijnt de zon. Want na maanden soebatten heeft hij voor elkaar gekregen dat een luifel is geplaatst tegen hinderlijke inval van zonlicht op het scherm van het pinautomaat bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur.

 1. Avondklok? In West-Brabant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen
  PREMIUM

  Avondklok? In West-Bra­bant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen

  BREDA - Het kabinet wil een avondklok instellen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tussen 20.30 en 04.30 uur mag er dan niemand meer naar buiten. Op de maatregel worden wel een paar uitzonderingen gemaakt, onder meer voor mantelzorgers. Mensen mogen ook in het geval van een calamiteit of voor ‘dringende hulp aan mens en die’ nog wel naar buiten, aldus premier Mark Rutte woensdag tijdens een persconferentie.
 1. Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis
  Play

  Hond in Turkije wacht dagenlang op baasje bij ziekenhuis

 2. Ayoub A. ontoerekeningsvatbaar: geen straf opgelegd, wel TBS
  Play

  Ayoub A. ontoereke­nings­vat­baar: geen straf opgelegd, wel TBS