Volledig scherm
© BNN

Etten-Leurse Kirsten praat bij 'Je zal het maar hebben' over haar verslaving aan alcohol en mannen

ETTEN-LEUR - De 25-jarige Kirsten uit Etten-Leur was dinsdagavond te zien in het BNN-programma 'Je Zal Het Maar Hebben'. Daarin vertelde ze over haar verslavingen aan alcohol en aandacht van mannen.

Kirsten leed in haar jeugd al aan een eetstoornis. Nadat haar ouders scheidden, stopte ze met school en raakte ze verslaafd aan alcohol en aandacht van mannen. Om de zoveel tijd ging ze dan ook met iemand mee naar huis. 

Als presentator Tim Hofman met haar naar het centrum van Etten-Leur wilt gaan, geeft ze toe dat nog steeds lastig te vinden. Tot Tims verbazing komt het tweetal daar zelfs één van haar vroegere bedpartners tegen.

Na een mislukte zelfmoordpoging, besluit de Etten-Leurse zichzelf op te laten nemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Tegenwoordig heeft ze haar leven 'redelijk onder controle', maar toch geeft ze toe haar verslavingsgevoeligheid niet kwijt geraakt te zijn.

Om mogelijke terugvallen te voorkomen volgt Kirsten diverse therapieën en doet ze aan een cursus mindfullness om geestelijk in evenwicht te blijven. "Het helpt me weer een stukje dichterbij mezelf te komen, te weten wie ik ben en dat het oké is hoe ik ben", aldus Wijngaards.

De reacties over Kirsten op social media zijn positief. 

Bekijk de aflevering hier

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.