François Moelands van TechnoSelect in Etten-Leur is gevraagd een deel van de verkeersafwikkeling rond de Grand Prix van Zandvoort in september voor zijn rekening te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
François Moelands van TechnoSelect in Etten-Leur is gevraagd een deel van de verkeersafwikkeling rond de Grand Prix van Zandvoort in september voor zijn rekening te nemen. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Etten-Leurs bedrijf stuurt 150 verkeersregelaars naar Grand Prix Zandvoort: ‘Ja, deze opdracht is uniek’

ETTEN-LEUR - Met 150 man regelen ze het verkeer rond de Formula 1 Heineken Dutch GP 2021 in Zandvoort, die op 3 tot en met 5 september verreden wordt. Allemaal mensen die werken voor een Etten-Leurs bedrijf. ,,Ja, dit is wel uniek", zegt François Moelands van TechnoSelect met van trots glimmende ogen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.