Etten Leur - Pix4Profs - Joris Buijs
Nieuwbouwwijk Schoenmakershoek is één van de laatste uitbreidingslocaties van Etten-Leur, maar Etten-Leur bouwt door. Zo is nu de Hoge Haansberg in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Etten Leur - Pix4Profs - Joris Buijs Nieuwbouwwijk Schoenmakershoek is één van de laatste uitbreidingslocaties van Etten-Leur, maar Etten-Leur bouwt door. Zo is nu de Hoge Haansberg in beeld. © Pix4Profs / Joris Buijs

Etten-Leur wil weer bij goedkoopste vijf gemeenten in regio horen, Moerdijk is ‘relatief goedkoop’

ETTEN-LEUR/MOERDIJK - Etten-Leur staat er dit jaar weer eens vrolijk gekleurd op waar het de gemeentelijke heffingen betreft. Waar in diverse gemeenten hogere belastingaanslagen verwacht worden, mogen de Etten-Leurenaren op lagere (riool en afvalstoffen) rekenen. En de ozb stijgt slechts met het inflatiecijfer (1,8%), zoals dat overigens ook geldt voor Moerdijk. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.