Alle stoelen in de Menmoerhoeve in het buitengebied van Etten-Leur waren woensdagavond bezet tijdens een door het CDA georganiseerde informatieavond over de volgens velen belemmerende regelgeving rond bouwen en sloop in het buitengebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle stoelen in de Menmoerhoeve in het buitengebied van Etten-Leur waren woensdagavond bezet tijdens een door het CDA georganiseerde informatieavond over de volgens velen belemmerende regelgeving rond bouwen en sloop in het buitengebied. © Pix4Profs/Marina Popova

Etten-Leur wil minder belemmeringen rond bouw en sloop buitengebied: ‘Leefbaarheid in oog houden’

ETTEN-LEUR - De regelgeving rond bouw en sloop in het buitengebied zijn vaak belemmerend voor (nieuwe) bewoners en ondernemers in het buitengebied. De gemeente Etten-Leur wil daar wat aan doen en hoopt op steun van de provincie.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?