De gemeente Etten-Leur pleit bij de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid voor een versnelde, doch zorgvuldige, procedure om te voorkomen dat hier gewortelde, in feite Nederlandse, kinderen moeten worden uitgezet.
Volledig scherm
De gemeente Etten-Leur pleit bij de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid voor een versnelde, doch zorgvuldige, procedure om te voorkomen dat hier gewortelde, in feite Nederlandse, kinderen moeten worden uitgezet. © Foto Robin Utrecht

Etten-Leur steunt kinderpardon

ETTEN-LEUR - B en W van Etten-Leur gaan bij de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid pleiten voor een oplossing voor de groep van ongeveer 400 kinderen die dreigen te worden uitgezet naar het geboorteland van hun ouders. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?