Fruittelers werken in de oogsttijd vaak met seizoenskrachten uit het buitenland die ze graag op het eigen terrein willen huisvesten. Daarvoor moeten de regels voor het buitengebied versoepeld worden. Deze archieffoto werd niet in Etten-Leur gemaakt.
Volledig scherm
Fruittelers werken in de oogsttijd vaak met seizoenskrachten uit het buitenland die ze graag op het eigen terrein willen huisvesten. Daarvoor moeten de regels voor het buitengebied versoepeld worden. Deze archieffoto werd niet in Etten-Leur gemaakt. © William Hoogteyling

Etten-Leur heeft te weinig ambtenaren om bestemmingsplan op tijd af te ronden

ETTEN-LEUR - De gemeente Etten-Leur kan het bestemmingsplan buitengebied nog niet aanpassen vanwege personeelsproblemen. 

 1. Woonwagenkampen Etten-Leur en Klundert wachten al twee jaar op ‘ja’ voor uitbreiding: ‘We horen niets’
  PREMIUM

  Woonwagen­kam­pen Et­ten-Leur en Klundert wachten al twee jaar op ‘ja’ voor uitbrei­ding: ‘We horen niets’

  ETTEN-LEUR - De woonwagenkampen in Etten-Leur en Klundert wachten al meer dan twee jaar op groen licht om uit te breiden. De gemeente Moerdijk laat weten dat het aantal standplaatsen (34) ‘op grond van intern onderzoek in evenwicht’ is, in Etten-Leur staat het onderwerp na diverse besluiten tot uitstel ‘uiterlijk in oktober 2021’ op de agenda van de gemeenteraad.
 1. Grote heidebrand in natuurgebied in Schijf onder controle
  Play

  Grote heidebrand in natuurge­bied in Schijf onder controle

 2. Een hypermoderne driewieler: is dit de nieuwste rage?
  Play

  Een hypermoder­ne driewieler: is dit de nieuwste rage?