Volledig scherm
© thinkstock

Etten komt toch op tijdlijn van Van Gogh Museum

ETTEN-LEUR - Aanhoudende pogingen vanuit de stichting Vincent van Gogh Etten-Leur om Etten op de tijdlijn in het Van Gogh Museum in Amsterdam te krijgen, blijken succesvol. Na eerdere bedenkingen krijgt Etten nu toch een vermelding.

Het Van Gogh Museum heeft dat namens directeur Axel Rüger in een brief laten weten. ,,De aanhouder wint'", reageert voorzitter Lex Besselink van de Etten-Leurse stichting verheugd. In 2014 heeft het Van Gogh Museum de vaste presentatie van de collectie helemaal vernieuwd. De tijdlijn was daar een belangrijk onderdeel van.

  1. West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    West-Brabant heeft een groot tekort aan koks, schoonmakers en chauffeurs

    BREDA - De krapte op de arbeidsmarkt neemt sterk toe. Dat blijkt uit cijfers van het UWV in West-Brabant. Het aantal WW-uitkeringen daalde in een jaar tijd met 17 procent. Volgens het UWV blijft de groeiende vraag naar personeel niet langer beperkt tot de ict- en technische beroepen, maar komen daar tal van andere beroepen bij. Er is ook een alsmaar grotere vraag naar hoveniers, koks, schoonmakers, horecamedewerkers, bus- en vrachtwagenchauffeurs.