Volledig scherm
Tijdens een benefietdiner is de naam onthuld van de restaurants van Avoord in Etten-Leur. Het gaat ’t Warm Hart heten. © Foto: Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Eten voor hele wijk in Etten-Leur bij 't warme hart

ETTEN-LEUR - Met de onthulling van de nieuwe naam ‘t warme hart opende zorginstelling Avoord Zorg en Wonen dinsdagavond in de Kloostergaard aan de Bisschopsmolenstraat in Etten-Leur vier wijkrestaurants voor senioren. Twee restaurants zijn gevestigd in woonzorglocaties in Etten-Leur, een in Rijsbergen en een in Zundert.

„We hadden op die locaties al een soort grand cafés voor de bewoners”, vertelt Avoord-woordvoerder Barbara Schoutens. „We hebben die bestaande locaties nu omgebouwd tot wijkrestaurants die niet alleen zijn voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar waar alle wijkbewoners kunnen komen eten. We hebben ook diverse menu’s, ook kindermenu’s.”

De onthulling van de naam vond plaats tijdens een benefietdiner in het nieuwe restaurant voor zo’n 45 personen, die voor 80 euro per persoon mochten aanzitten.

Alle vier de restaurants zijn vanaf 1 juli geopend voor het publiek. Het restaurant in Etten-Leur bevindt zich in de Kloostergaard aan Bisschopsmolenstraat 272 en Het Anbarg aan Nassaulaan 1. In Rijsbergen aan Rijserf 1 en in Zundert aan de Burgemeester Manderslaan 53.

Lees woensdag meer in BN DeStem