Nic van Kampen ( rechts ) en Jos Leijs maakten samen 15 jaar lang het programma Weekend FM , zaterdag 24 februari is de laatste keer op Local FM .
foto : Gerard van Offeren/Pix4profs
Volledig scherm
Nic van Kampen ( rechts ) en Jos Leijs maakten samen 15 jaar lang het programma Weekend FM , zaterdag 24 februari is de laatste keer op Local FM . foto : Gerard van Offeren/Pix4profs

Einde aan Local FM tijdperk

ETTEN-LEUR - Zaterdag is de aller allerlaatste uitzending van Local FM. In het programma Weekend FM nemen de presentatoren Jos Leijs en Nic van Kampen zaterdag afscheid van vijftien jaar Local FM in Etten-Leur. Vanaf 10 maart is de nieuwe omroep Ons West-Brabant in de lucht, met uitzendingen vanuit Oudenbosch. 

0 reacties

 1. Buurt in actie nadat brand speeltuin in Etten-Leur verwoest: ‘Hartverscheurend om reactie van kinderen te zien’
  PREMIUM

  Buurt in actie nadat brand speeltuin in Et­ten-Leur verwoest: ‘Hartver­scheu­rend om reactie van kinderen te zien’

  ETTEN-LEUR - Omwonenden van een afgebrande speeltuin in Etten-Leur hebben zelf het initiatief genomen om een nieuw speeltoestel in de wijk te krijgen. Dat doen zij door geld in te zamelen met een crowdfundingsactie. Ook worden er lege flessen opgehaald en is Jantje Beton om hulp gevraagd. ,,Het was hartverscheurend om te zien hoe de kinderen uit de buurt hun favoriete plek in rook zagen opgaan.”
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder St. George's Chapel in Windsor Castle

 2. Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'
  Play

  Herman van Veen treedt eindelijk weer op: 'Heel gelukkig dat dit kan'