Volledig scherm
Verwachting zondag op maandag om middernacht . © Weer Plaza

Eind van het weekend en begin van de week worden kletsnat (video)

ETTEN-LEUR - Vandaag is het bewolkt en valt er vooral in het noorden af en toe wat buiige regen. Het wordt 6 of 7 graden en de zuidenwind is veelal matig.

Zondagavond en -nacht trekt een gebied met regen van west naar oost over het land, plaatselijk kan behoorlijk wat neerslag vallen. De meeste neerslag wordt in de zuidelijke provincies verwacht. Maandag is het bewolkt met in de ochtend vooral in het oosten nog wat regen. 's Middags is het vaker droog, maar blijft het bewolkt. Het wordt 7 graden en de zuidwestenwind is matig tot krachtig.

Ook dinsdag is het bewolkt met kans op regen, vanaf woensdag komt de zon af en toe tevoorschijn. Later in de week volgen wolkenvelden en soms opklaringen. Af en toe valt er wat regen of een bui. Het blijft zacht met temperaturen tussen 5 en 12 graden.

Meer informatie over het weer vindt u op onze weerpagina.

Vandaag is het bewolkt en valt er vooral in het noorden af en toe wat regen. Het wordt 6 of 7 graden en de zuidenwind is veelal matig. Vanavond en vannacht trekt een gebied met regen over het land, plaatselijk kan behoorlijk wat neerslag vallen. Morgen is het bewolkt met in de ochtend vooral in het oosten nog wat regen. 's Middags is het vaker droog, maar blijft het bewolkt. Het wordt 7 graden en de zuidwestenwind is matig tot krachtig. Ook dinsdag is het bewolkt met kans op regen, vanaf woensdag komt de zon af en toe tevoorschijn.