Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Eetcafé De Goesting maakt plaats voor brasserie in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Eetcafé de Goesting aan het Raadhuisplein heeft een nieuwe eigenaar. Vader Martijn en dochter Tara Hoetjes openen naar verwachting eind maart hun Brasserie Tartaar.

Tijdens de carnavalsperiode voeren ze nog de naam van het Eetcafé de Goesting. Ze serveren een speciaal carnavalsmenu. Daarna willen ze, na een korte verbouwing, de deuren van hun brasserie openen. Brasserie Tartaar is dan iedere dag vanaf 11.00 uur geopend voor een lunch, borrel of diner. De nieuwe eigenaren zetten straks vooral in op tartaar van onder meer steak, vis of groenten.

  1. Een aanhouding en verschillende boetes en bekeuringen uitgedeeld tijdens patsercontrole in Etten-Leur: dit zijn de resultaten
    VIDEO

    Een aanhouding en verschil­len­de boetes en bekeurin­gen uitgedeeld tijdens patsercon­tro­le in Et­ten-Leur: dit zijn de resultaten

    ETTEN-LEUR - Tijdens een patsercontrole bij het Brabantpark in Etten-Leur heeft de politie samen met de Belastingdienst woensdagavond verschillende bekeuringen uitgedeeld, boetes geïnd en beslag gelegd op auto's. Er is ook een 20-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden, omdat hij een imitatiewapen in de auto had liggen. Daarnaast is er 38.000 euro aan openstaande vorderingen geïncasseerd.