De Etten-Leurse Marloes Nijland is hoogsensitief. Vóór ze die term kende zat het haar vooral in de weg, inmiddels kan ze haar hoogsensitiviteit ook nuttig inzetten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Etten-Leurse Marloes Nijland is hoogsensitief. Vóór ze die term kende zat het haar vooral in de weg, inmiddels kan ze haar hoogsensitiviteit ook nuttig inzetten. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een nuchtere Brabantse, maar wel eentje die met zielen praat

INTERVIEWETTEN-LEUR - Marloes Nijland, vrijwilligster bij vele organisaties in Etten-Leur, zette haar wereldbeeld het afgelopen jaar radicaal op zijn kop. ,,Ik weet dat waar ik mee bezig ben, voor veel mensen een brug te ver is.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.