Volledig scherm
PREMIUM
Kaan Kalak © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Een architect moet echt bruisen van de ideeën’

interviewMet de breedst mogelijke lach op zijn gezicht stapt hij binnen bij lunchroom Lenti & Contenti aan het Stationsplein en nog voor de eerste vraag gesteld is, start hij zijn laptop op, bruisend van energie om uitleg te geven over zijn eerste woningbouwproject voor jongeren in Etten-Leur.

Quote

Superieure jongeman, aankomend architect, super sociaal, en dat voor een techneut

Voormalig stagebegeleider Kees Konings over Kaan Kalak

,,Superieure jongeman, aankomend architect, super sociaal, en dat voor een techneut”, zegt een voormalig stagebegeleider over Kaan Kalak, nu 25 jaar. Bescheiden, maar wel overtuigd van zijn eigen kunnen. En dat mag ook wel. Als 17-jarige zette hij bij zijn vader in de zaak de eerste stapjes in de bouwwereld en inmiddels, na een afgeronde studie Bouwkunde kan hij als tweedejaars student Architectuur aan de Academie van Bouwkunst al behoorlijk goed lopen.

  1. Filmavond IVN Etten-Leur over natuurgebieden

    Filmavond IVN Et­ten-Leur over natuurge­bie­den

    ETTEN-LEUR - Donderdag 28 november houdt IVN Etten-Leur een filmavond met twee films over natuurgebieden in Brabant. De maker van de films is Mark Kapteijns, boswachter en terreinmedewerker van Brabants Landschap. Kapteijns werkt ook twee dagen in de week als natuurcineast om voor Brabants Landschap de flora en fauna in de provincie vast te leggen. De filmmaker won de afgelopen jaren veel nationale en internationale prijzen voor zijn werk. De films die donderdag worden vertoond, zijn recent.