Volledig scherm

Drugsdealer verraadt zichzelf in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Een 53-jarige vrouw die maandagmiddag drugs dealde in Etten-Leur maakte het de politie niet lastig. De agenten hoefden naar de aanwezige drugszakjes niet eens te zoeken.

Een alerte getuige meldde maandagmiddag een mogelijke drugsdeal op de Geerkade in Etten-Leur. Een surveillerende agent zag een vrouw rijden die aan het signalement van de getuige voldeed. Ze reed op een scooter op de Leursedijk.

De politie liet haar stoppen op een parkeerplaats aan de Zevenbergseweg. Toen de vrouw vroeg of ze een sigaret mocht opsteken, opende ze haar tasje. Daarin zag de agent verschillende gripzakjes zitten. Daarop werd de vrouw aangehouden.

Op het bureau bleek het om amfetamine te gaan.

  1. Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    Bouwers van carnavalswagens kunnen niet naar loods aan de Slotlaan

    ETTEN-LEUR - Nog voordat er in de Etten-Leurse gemeenteraad een discussie is geweest over de aankoop van een loods aan de Slotlaan, weten de carnavalsbouwers al dat ze daar niet op hoeven te rekenen. Die ruimte is in principe bestemd voor de tien gebruikers van een pand aan de Wipakker waar zij uiterlijk 1 januari 2019 vertrokken moeten zijn. Voor andere verenigingen die onderdak zoeken is er geen ruimte meer aan de Slotlaan.