Volledig scherm
© Thinkstock

Drone waait weg: jongens vinden pistool

ETTEN-LEUR - Vier jongetjes uit Etten-Leur (9, 11, 12 en 12 jaar oud) hebben donderdag de politie een handje geholpen. Zij vonden namelijk een vuurwapen, maakten daar een foto van en gingen ermee naar de politie. Als dank kregen de vier een rondleiding op het bureau en in de politieauto's.

De vriendjes waren woensdag met hun speelgoeddrone aan het spelen toen het apparaatje door de wind werd meegedragen en ergens neerkwam. De vier zijn de drone gaan zoeken, maar konden het dingen nergens meer vinden.

Donderdag gingen ze weer op zoek. Ze kwamen uit op het terrein bij de loodsen aan de Brabantlaan. Toen ze door het raam van een loods naar binnen keken, zagen ze een pistool liggen.

Een van de jongetjes maakte een foto van het pistool en gezamenlijk gingen ze meteen naar het politiebureau en lieten de foto zien. Zodoende ging de politie op onderzoek uit. Met succes. De jongetjes konden de plek waar het pistool lag precies aanwijzen. Het ging vermoedelijk om een air-soft pistool. De eigenaar van de loods kreeg een proces-verbaal.

De vier vriendjes kregen als dank een kijkje achter de schermen. Ze mochten zelfs in een politieauto zitten.

Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

Volledig scherm
© Freeimages