Politieteam Weerijs (werkgebied Etten-Leur, Zundert en een deel van Breda) is genomineerd voor een landelijke prijs omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. De 'afpakmuur' achter teamchef Jacoline Bolle hangt vol met de oogst.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieteam Weerijs (werkgebied Etten-Leur, Zundert en een deel van Breda) is genomineerd voor een landelijke prijs omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. De 'afpakmuur' achter teamchef Jacoline Bolle hangt vol met de oogst. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Dit politieteam jaagt op crimineel vermogen: ‘We zetten dat gastje in onderbroek in de cel’

ETTEN-LEUR/BREDA/ZUNDERT - De jongen met zijn snelle Maserati, over wie de buurt zich gefrustreerd afvraagt: ‘Hoe doet hij dat, zonder baan?’ Of die altijd duur geklede tiener met zijn Rolex en zijn hippe scooter. Van wie iedereen vermoedt dat ie dat bezit niet op eerlijke wijze vergaarde.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.