Politieteam Weerijs (werkgebied Etten-Leur, Zundert en een deel van Breda) is genomineerd voor een landelijke prijs omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. De 'afpakmuur' achter teamchef Jacoline Bolle hangt vol met de oogst.
Volledig scherm
PREMIUM
Politieteam Weerijs (werkgebied Etten-Leur, Zundert en een deel van Breda) is genomineerd voor een landelijke prijs omdat het zo goed geld weet af te pakken van criminelen. De 'afpakmuur' achter teamchef Jacoline Bolle hangt vol met de oogst. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Dit politieteam jaagt op crimineel vermogen: ‘We zetten dat gastje in onderbroek in de cel’

ETTEN-LEUR/BREDA/ZUNDERT - De jongen met zijn snelle Maserati, over wie de buurt zich gefrustreerd afvraagt: ‘Hoe doet hij dat, zonder baan?’ Of die altijd duur geklede tiener met zijn Rolex en zijn hippe scooter. Van wie iedereen vermoedt dat ie dat bezit niet op eerlijke wijze vergaarde.

 1. Dit is wat je moet weten over het coronavaccin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmettelijkheid’

  Dit is wat je moet weten over het coronavac­cin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmette­lijk­heid’

  Nu de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant zonden wij maandagavond een livegesprek uit waarin infectioloog Heidi Ammerlaan (Catharina Ziekenhuis in Eindhoven), viroloog Ab Osterhaus, Ciska Scheidel (directeur publieke gezondheid ministerie VWS) en journalist Chris van Mersbergen antwoord gaven op vragen van onze lezers.
 1. Bavariachauffeur Robert haalt het bier weer op
  Play

  Bavaria­chauf­feur Robert haalt het bier weer op

 2. Burgemeester van eerste coronabrandhaard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'
  Play

  Burgemees­ter van eerste corona­brand­haard blikt terug: 'Met eerste vaccin in Veghel is de cirkel rond'