Volledig scherm
Barbara Baelemans wordt de nieuwe directeur van het Munnikenheide College in Etten-Leur en Rucphen. © Peter vd Kerkhof

Dit is de nieuwe directeur van het Munnikenheide College in Etten-Leur en Rucphen

Etten-Leur/Rucphen - Het Munnikenheide College in Etten-Leur en Rucphen krijgt een nieuwe directeur: Barbara Baelemans (47) uit Berkel-Enschot. Vanaf 1 oktober 2018 zal zij deze functie gaan bekleden, want dan vertrekt de huidige directrice Carina Reuvers. Ze gaat met pensioen. 

De uit Roosendaal afkomstige Reuvers is in 2008 benoemd tot nieuwe directeur. Haar opvolgster, Baelemans, is op dit moment directeur Logistiek en Mobiliteit bij ROC Tilburg, onderdeel van OnderwijsGroep Tilburg. In 2008 begon zij bij ROC Tilburg als projectleider voor de scholen techniek en als secretaris van acht verschillende Regionale Overleggen tussen Bedrijfsleven en Onderwijs (ROBO). 

Logistiek en mobiliteit

In 2012 is Baelemans benoemd tot directeur Logistiek en Mobiliteit. Als integraal manager is zij eindverantwoordelijk voor het financiële beleid, het personeelsbeleid en de kwaliteitszorg. Tegelijkertijd is zij onderwijskundig leider, voorzitter van de regiegroep Studenten Informatie Programma, voorzitter van de overlegregio bedrijfsvoering en van het Platform Promotie Techniek. Baelemans heeft HTS bedrijfskunde en Beleid- en organisatiewetenschappen gestudeerd.