Volledig scherm
Impressie van Roberto Bikes&Scooters in Etten-Leur. © Steen Interieurbouw

Deze nieuwe winkel komt in hartje Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Elektrische stad- en racefietsen, mountainbikes en scooters. Het wordt straks allemaal verkocht in hartje Etten-Leur, in het voormalige pand van Slaapcomfort Jack Suykerbuyk aan de Valpoort. 

Rob van Loenhout en Alain van der Velde leggen de laatste hand aan hun nieuwe winkel Roberto Bikes&Scooters. De een is ondernemer, de ander profwielrenner geweest. Die twee passies komen samen in het  pand in hartje Etten-Leur. ,,We hebben voor deze plek gekozen vanwege de ligging. Het is een zichtlocatie, dichtbij de uitvalswegen. Klanten rijden zo het fietspad op voor een proefrit", vertelt Van Loenhout. 

Bikerscafé

Quote

We willen een beleving creëren

Rob van Loenhout

De elektrische stadsfiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook de elektrische scooter gaan we steeds vaker zien, verzekeren de mannen. Verder zijn in de winkel straks speed pedelecs, elektrische mountainbikes en racefietsen én accessoires te koop. Ook komt er een werkplaats voor het nodige onderhoud. ,,We willen een beleving creëren, door onder andere het industriële uiterlijk van de winkel en het aanbieden van een hapje en drankje in het bikerscafé.” Van der Velde vult aan: ,,We willen mensen op een gerichte en rustige manier helpen.”

Het is de bedoeling dat de winkel begin maart - na carnaval - de deuren opent op maandag tot en met zaterdag. 

Volledig scherm
Impressie van de winkelpui van Roberto Bikes&Scooters in Etten-Leur. © Steen Interieurbouw