Vivan van Wordragen uit Etten-Leur noemt zichzelf olijfolie-expert. Met haar bedrijf Via Viv won ze de Rabobank Startersprijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Vivan van Wordragen uit Etten-Leur noemt zichzelf olijfolie-expert. Met haar bedrijf Via Viv won ze de Rabobank Startersprijs. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Deze Etten-Leurse olijfolie-expert won de Rabobank Startersprijs

ETTEN-LEUR - Vivan van Wordragen uit Etten-Leur noemt zichzelf olijfolie-expert. Daar zijn er maar weinig van in Nederland. Ze importeert en verkoopt Italiaanse olijfolie. Daarnaast volgt ze een opleiding om zichzelf professioneel olijfolieproever te mogen noemen. Met haar bedrijf Via Viv won ze de Rabobank Startersprijs.

  1. Zomerfoto's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville
    Weekwinnaar

    Zomerfo­to's: Kleurig in het gelid staan op het strand van Deauville

    Peter Sillekens is verkozen tot de weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Hij is op vakantie in de Franse badplaats Deauville. Volgens hem wachten deze parasols op de zon. Misschien zijn ze ook in afwachting van de toeristen die normaal gesproken in het zomerseizoen de stranden bevolken. Deze foto roept een beeld op van verwachting en hoop. De zomer is nog niet voorbij. Er kan nog van alles gebeuren. Van harte gefeliciteerd Peter Sillekens.