In een oud kantoorpand in Etten-Leur mochten jonge ondernemers een tijd lang tegen gunstige voorwaarden hun bedrijfjes vestigen. Dit project heette X-EL en loopt ten einde; het pand loopt nu leeg en wordt binnekort gesloopt. In beeld drie van de jonge ondernemers: communicatiedeskundige Naomi Braspenning, schoonheidsspecialiste Sunseeree Risher en graffiti- en danskenner Mike Kewaldar.
Volledig scherm
In een oud kantoorpand in Etten-Leur mochten jonge ondernemers een tijd lang tegen gunstige voorwaarden hun bedrijfjes vestigen. Dit project heette X-EL en loopt ten einde; het pand loopt nu leeg en wordt binnekort gesloopt. In beeld drie van de jonge ondernemers: communicatiedeskundige Naomi Braspenning, schoonheidsspecialiste Sunseeree Risher en graffiti- en danskenner Mike Kewaldar. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deel X-EL-ondernemers kan elders in Etten-Leur een doorstart maken

ETTEN-LEUR - Woningbouwcorporatie Alwel gaf jonge, startende ondernemers de kans hun bedrijf te laten groeien bij X-EL. Nu de sloop van dat pand nadert, neemt de gemeente Etten-Leur het stokje over. Die biedt een deel van de X-EL-ondernemers tot 1 januari 2022 een plek in leegstaand vastgoed aan de Wipakker.

 1. Burgemeester waarschuwt relschoppers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'
  Play

  Burgemees­ter waarschuwt relschop­pers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'

 2. Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'
  Play

  Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'