In een oud kantoorpand in Etten-Leur mochten jonge ondernemers een tijd lang tegen gunstige voorwaarden hun bedrijfjes vestigen. Dit project heette X-EL en loopt ten einde; het pand loopt nu leeg en wordt binnekort gesloopt. In beeld drie van de jonge ondernemers: communicatiedeskundige Naomi Braspenning, schoonheidsspecialiste Sunseeree Risher en graffiti- en danskenner Mike Kewaldar.
Volledig scherm
In een oud kantoorpand in Etten-Leur mochten jonge ondernemers een tijd lang tegen gunstige voorwaarden hun bedrijfjes vestigen. Dit project heette X-EL en loopt ten einde; het pand loopt nu leeg en wordt binnekort gesloopt. In beeld drie van de jonge ondernemers: communicatiedeskundige Naomi Braspenning, schoonheidsspecialiste Sunseeree Risher en graffiti- en danskenner Mike Kewaldar. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deel X-EL-ondernemers kan elders in Etten-Leur een doorstart maken

ETTEN-LEUR - Woningbouwcorporatie Alwel gaf jonge, startende ondernemers de kans hun bedrijf te laten groeien bij X-EL. Nu de sloop van dat pand nadert, neemt de gemeente Etten-Leur het stokje over. Die biedt een deel van de X-EL-ondernemers tot 1 januari 2022 een plek in leegstaand vastgoed aan de Wipakker.

 1. Steijn blikt vooruit op de Eredivisie play-offs: 'Nu begint het eigenlijk helemaal opnieuw'
  Play

  Steijn blikt vooruit op de Eredivisie play-offs: 'Nu begint het eigenlijk helemaal opnieuw'

 2. Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren