Honderden kinderen op het voorplein van De Nobelaer: jong Etten-Leur hielp op 15 maart vast bij het verhuizen van bibliotheekboeken naar het nieuwe cultuurhuis. Binnenkort kan héél Etten-Leur er naartoe.
Volledig scherm
Honderden kinderen op het voorplein van De Nobelaer: jong Etten-Leur hielp op 15 maart vast bij het verhuizen van bibliotheekboeken naar het nieuwe cultuurhuis. Binnenkort kan héél Etten-Leur er naartoe. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De verf is droog, tijd voor de spijkerbroekenopening: nieuwe Nobelaer opent nu echt de deuren

ETTEN-LEUR - Na jaren van praten, plannen, voorbereiden en klussen is de nieuwbouw van de Nobelaer eindelijk toe aan de échte opening. In het weekend van 1 april gaan de deuren wijd open en kan heel Etten-Leur er een kijkje nemen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.