Ondanks de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen kunnen leden van tafeltennisclub de Appelgaarde nog komen tafeltennissen in De Linde. Wel met mondkapjes, maar dat maakt hen niets uit. ,,De maatregelen zijn voor een goed doel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ondanks de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen kunnen leden van tafeltennisclub de Appelgaarde nog komen tafeltennissen in De Linde. Wel met mondkapjes, maar dat maakt hen niets uit. ,,De maatregelen zijn voor een goed doel.” © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De meeste buurthuizen blijven ‘gewoon’ open: ‘Als je de hele dag thuiszit, wil je er wel even uit’

ETTEN-LEUR/LANGEWEG/STANDDAARBUITEN - Buurthuizen in de regio mogen en kunnen openblijven. En daar zijn de bezoekers maar wat blij mee, ook al moeten zij zich aan strenge regels houden. ,,Je hebt nu weinig contact, dus het is fijn dat we wel naar hier kunnen komen.”

 1. West-Brabantse wielerhandel krijgt mountainbikes niet aangesleept: ‘Het is echt een luxeprobleem’
  PREMIUM

  West-Brabantse wielerhan­del krijgt mountainbi­kes niet aange­sleept: ‘Het is echt een luxepro­bleem’

  BERGEN OP ZOOM/ZEGGE/RUCPHEN - Inmiddels kan Bergenaar Eric van de Watering op zijn nieuwe Orbea mountainbike door de bossen crossen. Maar dat had heel wat voeten in de aarde. Sinds de coronacrisis wil iedereen zo'n dikke banden fiets. En dat merkt de fietsbranche in West-Brabant. Voorraden slinken. En levertijden lopen soms op tot een halfjaar. Het is een gekkenhuis.
 1. Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'
  Play

  Dick en Babette Reefman wonen en werken in een kasteel: 'Het is een echte uitdaging'

 2. Vier Nederlanders die internationale drugsbende leidden opgepakt in Spanje
  Play

  Vier Nederlan­ders die internatio­na­le drugsbende leidden opgepakt in Spanje