De kermis wordt op donderdagmiddag nog opgebouwd in Etten-Leur. De prijzen worden bij Pusher Palace uitgepakt en in de vitrines gelegd.
Volledig scherm
De kermis wordt op donderdagmiddag nog opgebouwd in Etten-Leur. De prijzen worden bij Pusher Palace uitgepakt en in de vitrines gelegd. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De kermis is er klaar voor in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Alle lampjes zijn aangesloten, de speakers staan klaar om te knallen, de prijzen bij het Pusher Palace (foto) liggen in de vitrines: nu alleen nog bezoekers. De kermis in Etten-Leur staat voor het eerst in drie jaar tijd weer klaar op z’n vertrouwde plek in het hart van Etten.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”