Dansscholen weten nog steeds niet waar ze aan toe zijn. Ze mogen binnen geen les geven. Dansschoolhouder Ruud Goetjaer uit Etten-Leur: ,,Het is eigenlijk van de gekke."
Volledig scherm
Dansscholen weten nog steeds niet waar ze aan toe zijn. Ze mogen binnen geen les geven. Dansschoolhouder Ruud Goetjaer uit Etten-Leur: ,,Het is eigenlijk van de gekke." © Pix4Profs/René Schotanus

Dansschoolhouders balen: voetjes mogen nog steeds niet van de dansvloer

ETTEN-LEUR - Alsof er nog niet genoeg verwarring is in Coronaland, weten nu de dansscholen nog steeds niet wanneer ze weer open mogen. En dat vreet aan hen. ,,Ik laat geen boosheid toe", bezweert Ruud Goetjaer van Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur, ,,maar ik wil toch echt snel weten waar we aan toe zijn.”

  1. 10 jaar na de WK finale: ‘Ik word nog steeds wel eens vloekend wakker. We waren zo dichtbij’
    PREMIUM

    10 jaar na de WK finale: ‘Ik word nog steeds wel eens vloekend wakker. We waren zo dichtbij’

    Het is vandaag 11 juli 2020. Precies tien jaar na de verloren WK-finale Nederland-Spanje. De meeste mensen weten nog waar ze waren toen Iniesta ons naar het zilver schoot. Geen fantastische wedstrijd. Maar wel een WK-finale! De derde. BN DeStem zocht drie streekgenoten op die aan het WK in Zuid-Afrika en de finale in stadion Soccer City in Johannesburg speciale herinneringen bewaren. Het was 11 juli 2010.