De balletgroep uit Zevenbergen repeteert in het Turfschip voor de alternatieve invulling van de Lichtjesavond in Etten-Leur.
Volledig scherm
De balletgroep uit Zevenbergen repeteert in het Turfschip voor de alternatieve invulling van de Lichtjesavond in Etten-Leur. © Pix4Profs-Ron Magielse

Dans, speeches en muziek bij online Lichtjesavond

ETTEN-LEUR - De Lichtjesavond in Etten-Leur krijgt dit jaar een andere vorm vanwege de coronamaatregelen: dit keer neemt een live-uitzending de plaats in van de bijeenkomst op de begraafplaats. Die uitzending op zondag 13 december krijgt een extra sfeervol tintje. 

 1. Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’
  afgelast

  Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet door: ‘Sneu ook voor de bouwers’

  De Cyclocross Rucphen gaat dit jaar definitief niet eerder. Vorige maand moest al besloten worden tot uitstel van de internationale veldrit omdat de datum, 17 januari, binnen de lockdown-periode viel. Met het verlengen van die maatregel is het nu ook niet mogelijk om de wedstrijd naar woensdag 3 februari te verplaatsen. Dat was volgens voorzitter Kees Kools de enige alternatieve datum nog op de crosskalender.
 2. Dit is wat je moet weten over het coronavaccin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmettelijkheid’

  Dit is wat je moet weten over het coronavac­cin: ‘We weten nog niet precies of het werkt tegen besmette­lijk­heid’

  Nu de wereld in de ban is van het coronavirus, is de behoefte aan duiding en expertise groot. In samenwerking met ouderenbond KBO Brabant zonden wij maandagavond een livegesprek uit waarin infectioloog Heidi Ammerlaan (Catharina Ziekenhuis in Eindhoven), viroloog Ab Osterhaus, Ciska Scheidel (directeur publieke gezondheid ministerie VWS) en journalist Chris van Mersbergen antwoord gaven op vragen van onze lezers.
 1. Brabants bekendste weerman Johan Verschuuren (85) overleden
  Play

  Brabants bekendste weerman Johan Ver­schuuren (85) overleden

 2. Wilders en Rutte botsen om avondklok
  Play

  Wilders en Rutte botsen om avondklok