Volledig scherm
Jac van Dongen achter de tap van café De Klomp in Etten-Leur. © Léon Krijnen

Carnavaleske 'Voice of Etten-Leur' in café De Klomp

ETTEN-LEUR - Als aanloop naar carnaval brengt café De Klomp op donderdagavond 23 februari The Voice of Etten-Leur. Tijdens deze carnavaleske versie van het populaire tv-programma kan, zoals de organisatie het formuleert, ‘iedereen die denkt met zijn stem een feestje te kunnen bouwen’ de gelegenheid grijpen om zijn of haar kunsten op het podium te vertonen.

De Klomp heeft voor een professionele jury gezorgd. Zo zal de Etten-Leurse zanger/entertainer Roger van Meer de muzikale kant beoordelen. Tonprater Mels Hermus bepaalt of de show voldoet aan de gestelde carnavalsnormen en José Sep let op de hele performance. De techniek is in handen van John Goos. Zangeres José Sep keert na de pauze terug voor een live optreden.

De deelnemers aan deze lokale Voice kunnen de muziek die ze gaan vertolken zelf meebrengen op een usb-stick. Voor wie niet over muziekbestanden beschikt biedt het uitgebreide assortiment van John Goos soelaas.

Kandidaten kunnen zich opgeven via een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is aan de bar in het café of via de website: www.cafedeklomp.nl