Buurtbewoner Wim Veen vond de door jongeren zelf  georganiseerde buurtbarbecue in de omgeving van het Cruyff Court aan de Hobodreef een fantastisch initiatief en hij ging graag in gesprek met de jeugd. Hier met Naoufal Chouiter.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoner Wim Veen vond de door jongeren zelf georganiseerde buurtbarbecue in de omgeving van het Cruyff Court aan de Hobodreef een fantastisch initiatief en hij ging graag in gesprek met de jeugd. Hier met Naoufal Chouiter. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Buurtbarbecue zorgt voor verbinding in Etten-Leurse wijk: ‘Ik dacht flikker op, maar het was leuk!’

ETTEN-LEUR - Het initiatief voor de buurtbarbecue bij het Cruyff Court aan de Hobodreef in Etten-Leur kwam van de jongeren zelf, de reacties van buurtbewoners waren zonder uitzondering positief. ,,Dit zorgt voor verbinding. We kwamen in gesprek en praten is altijd goed.”

  1. Publiek in bioscoop en theater voorzichtiger: ‘Mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten’
    PREMIUM

    Publiek in bioscoop en theater voorzichti­ger: ‘Mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten’

    ROOSENDAAL - Natuurlijk zijn de directeuren van de theaters en de bioscopen in de regio blij dat hun zalen weer mogen volstromen met publiek. Maar er wordt ook een gedragsverandering bij hun gasten opgemerkt. ,,Soms zijn de mensen zelfs huiverig om weer naast elkaar te gaan zitten”, zegt Carlo Lambregts van de C-Cinema-bioscopen in Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom.