Foto ter illustratie. De gemeenteraad heeft burgemeester en wethouders opgedragen niet alleen aan de randen van bedrijventerreinen, maar ook op andere locaties zoals in het buitengebied op zoek te gaan naar huisvestigingsmogelijkheden voor grotere groepen arbeidsmigranten. Daar wordt in alle sectoren om gevraagd en de mensen die hier komen werken verdienen dan ook net als iedereen een behoorlijk dak boven het hoofd. En voorzieningen op geringe afstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De gemeenteraad heeft burgemeester en wethouders opgedragen niet alleen aan de randen van bedrijventerreinen, maar ook op andere locaties zoals in het buitengebied op zoek te gaan naar huisvestigingsmogelijkheden voor grotere groepen arbeidsmigranten. Daar wordt in alle sectoren om gevraagd en de mensen die hier komen werken verdienen dan ook net als iedereen een behoorlijk dak boven het hoofd. En voorzieningen op geringe afstand. © Pix4Profs/Peter Braakmann


Arbeidsmigranten huisvesten in Etten-Leur? Ook deze locaties zijn nu in beeld

ETTEN-LEUR - Etten-Leur gaat niet alleen aan de randen van bedrijventerreinen, maar ook op andere plekken zoals in het buitengebied op zoek naar locaties voor huisvesting van arbeidsmigranten op grotere schaal. Een raadsmeerderheid wil dat.