Even een lekker ijsje halen bij IJsboerderij Heidehoeve in Etten-Leur. Anja Pijs maakt al haar ijs zelf, al 22 jaar. De klanten - consumenten, maar ook de horeca - wisten haar voor corona al goed te vinden, maar ‘tijdens’ nog beter. ‘De boerderijwinkels gaan als een tierelier’, weet ze. ‘Het is altijd werken, dat wel, maar het is ook gewoon léuk.’
Volledig scherm
PREMIUM
Even een lekker ijsje halen bij IJsboerderij Heidehoeve in Etten-Leur. Anja Pijs maakt al haar ijs zelf, al 22 jaar. De klanten - consumenten, maar ook de horeca - wisten haar voor corona al goed te vinden, maar ‘tijdens’ nog beter. ‘De boerderijwinkels gaan als een tierelier’, weet ze. ‘Het is altijd werken, dat wel, maar het is ook gewoon léuk.’ © Pix4Profs-Ron Magielse

Boerderijwinkels zijn hot: 'Lekkerder én verser’

ETTEN-LEUR/MOERDIJK - De boerderijwinkels doen het ‘als een tierelier'. Dat was al zo voor corona maar ‘tijdens’ liepen de verkoopcijfers nog verder op. ,,Mensen willen zien en weten waar hun eten vandaan komt, hoe het geproduceerd wordt. Ze willen gezonder, verser, betere kwaliteit.”