Volledig scherm
Halloween in Etten-Leur. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Bloedstollende start van Halloween met jongeren in café Marktzicht

Etten-Leur - Halloween lijkt in Etten-Leur opgestaan uit de dood.

Niet eerder werden er zoveel griezelige activiteiten georganiseerd.

De bloedstollende aftrap was zaterdagavond met een Halloween Party verzorgd door Jongerenplatform Etten-Leur, dat het achterzaaltje van Marktzicht had omgetoverd tot een ware horror bunker.

De muziek staat er zo hard dat zelfs de haren van het rondspringende skelet recht overeind gaan staan. "De beuk erin!", klinkt het uit een opening van een van de angstaanjagende maskers, wanneer de techno hard, harder, hardst dreunt. Om hem heen vooral bezoekers die niet verkleed zijn. "Ben van mezelf al lelijk genoeg", roept er eentje, terwijl een vampier haar om de hals vliegt. Welgeteld één horrorclown waagt zich op het toneel. "Waarom niet? Hoort er gewoon bij. Maar buiten zet ik het masker af, door al dat gedoe…"

In de loop van de week zijn er nog diverse Halloween activiteiten. Zo worden er donderdag heksen, trollen en zombies verwacht bij de Halloweenoptocht in Etten-Leur Noord. Vrijdagavond zijn er optochten in de wijken Banakkers, Centrum Oost en Centrum West. Dan is er ook een Halloween show in het winkelcentrum. In de Hoge Neerstraat wordt zaterdag de 'griezelspeeltuin'

Lees meer hierover via etten-leurcityapp.nl

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.