Diana Teunissen, directeur van Huiswerkbegeleidingsinstituut Etten-Leur en Prinsenbeek. ,,De behoefte groeit, ook omdat steeds meer van jongeren wordt gevraagd en ouders minder tijd hebben dan vroeger.”
Volledig scherm
PREMIUM
Diana Teunissen, directeur van Huiswerkbegeleidingsinstituut Etten-Leur en Prinsenbeek. ,,De behoefte groeit, ook omdat steeds meer van jongeren wordt gevraagd en ouders minder tijd hebben dan vroeger.” © Pix4Profs-Ron Magielse

Bijspijkerles populair: ‘Thuis doe ik niks, hier wel’

ETTEN-LEUR - Meer dan een miljoen kinderen krijgen bijles of begeleiding bij hun huiswerk. Op school, of een van de vele particuliere instituten die Nederland rijk is. ,,Thuis kunnen ze niet helpen of begin ik er steeds niet aan.” 

  1. Op stal kunnen de koeien heerlijk rusten op de waterbedden
    Boerenpraat

    Op stal kunnen de koeien heerlijk rusten op de waterbed­den

    Er is een aantal dingen waar ik blij van word op de boerderij. Eén van die dingen is grazende koeien in de wei. Echter, in het najaar komt daar een keer een einde aan, dan gaan ze weer op stal. Voor de koeien geen probleem, want in die stallen is het natuurlijk ook goed toeven. Ze krijgen het allerbeste voer, worden gemolken door een melkrobot wanneer ze zelf willen, hebben geen last van het gure weer en kunnen heerlijk uitrusten op de waterbedden.