Luchtfoto van het Withofterrein: op deze locatie tussen Kloostergaard, San Francesco en Bisschopsmolenstraat wil Alwel 45 huurappartementen realiseren. Een deel van het terrein staat nog te koop; de corporatie hoopt een ontwikkelaar te vinden die daar max. 40 vrije sectorwoningen wil ontwikkelen. Maar Alwel begint dit jaar op nog enkele plekken met de bouw van in totaal 300 nieuwe huizen.
Volledig scherm
Luchtfoto van het Withofterrein: op deze locatie tussen Kloostergaard, San Francesco en Bisschopsmolenstraat wil Alwel 45 huurappartementen realiseren. Een deel van het terrein staat nog te koop; de corporatie hoopt een ontwikkelaar te vinden die daar max. 40 vrije sectorwoningen wil ontwikkelen. Maar Alwel begint dit jaar op nog enkele plekken met de bouw van in totaal 300 nieuwe huizen. © Alwel

Bestuursvoorzitter Alwel: ‘Forse uitdagingen op veel terreinen. De onrust in aantal wijken is behoorlijk’

ETTEN-LEUR - Woningcorporatie Alwel start dit jaar in Etten-Leur met de bouw van 300 nieuwe huizen. Woningen worden verduurzaamd, er komen twee ‘sociaal beheerders’ bij en enkele tientallen mensen die gezien hun inkomen in een te duur huis wonen, zien hun huurprijs dalen.

  1. Agent die zwarte man doodde zag pistool aan voor taser, blijkt uit dashcambeelden
    Play

    Agent die zwarte man doodde zag pistool aan voor taser, blijkt uit dashcam­beel­den

  2. Arie mag als test vakantie vieren in Griekenland: ‘Ik heb het echt gemist’
    Play

    Arie mag als test vakantie vieren in Grieken­land: ‘Ik heb het echt gemist’