Tara Hoetjes (26) serveert de voorgerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
Tara Hoetjes (26) serveert de voorgerechten. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Best toeven bij brasserie Tartaar in Etten-Leur

EETRECENSIEWat is het een genoegen te eten in een restaurant waar de bediening er duidelijk zin in heeft. Waar de sfeer goed is en de ruimte royaal. Dan neem je eerder voor lief dat het hoofdgerecht niet echt een koploper is.

Tara Hoetjes en haar vader Martijn namen begin dit jaar eetcafé De Goesting aan het Raadhuisplein in Etten-Leur over. De moeder van Tara richtte de zaak opnieuw in en Tara, die dol is op steak tartaar, bedacht een naam: Tartaar!

  1. Lezersbrief van Jacqueline uit Etten-Leur over Brabantse Mien en Henk ontketent storm

    Lezers­brief van Jacqueline uit Et­ten-Leur over Brabantse Mien en Henk ontketent storm

    Jacqueline Klaassen uit Etten-Leur stuurde een brief naar aanleiding van het artikel over het echtpaar Mien en Henk Van Lith dat overleed aan de gevolgen van het coronavirus. Haar brief ontketende een storm aan reacties. Uiteenlopend van verontwaardiging tot lezers die het met haar eens zijn. Het AD heeft alle brieven van de afgelopen week verzameld. Inclusief die van Jacqueline Klaassen, die aan het einde nog één reactie geeft op de ingezonden brieven.