De band Outside Revelation treedt op in Nieuwe Nobelaer, maar hun publiek moet thuis blijven
Volledig scherm
De band Outside Revelation treedt op in Nieuwe Nobelaer, maar hun publiek moet thuis blijven © Nieuwe Nobelaer

Band treedt tóch op, maar hun publiek moet thuis blijven

Eerst vond de bibliotheek in Nieuwe Nobelaer al wegen om mensen van boeken te voorzien, zélfs als de bieb vanwege een pandemie gesloten is. En nu heeft het cultuurcentrum ook een manier bedacht om een concert door te laten gaan zonder publiek.

Vrijdag geeft de rockband Outside Revelation een concert in de grote zaal van Nieuwe Nobelaer - een concert waar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niemand bij aanwezig mag zijn. Toch kan heel Etten-Leur meegenieten. Het concert wordt namelijk live gestreamd op het YouTube-kanaal van Nieuwe Nobelaer, als een #blijfthuiskamerconcert.

Directeur-bestuurder Hilda Vliegenthart: ,,Muziek is een enorme verrijking van ons leven. Het kan opvrolijken, geeft energie of biedt juist troost. Muziek is de taal van het hart. Met het streamen van dit concert bieden we Etten-Leur graag een gratis moment van ontspanning in de veiligheid van ieders eigen omgeving.”

Het concert wordt vrijdag 3 april vanaf 20.30 uur live gestreamd op het YouTube-kanaal van Nieuwe Nobelaer: youtube.com/user/nieuwenobelaerel