Volledig scherm
© Alexander Vingerhoeds

Auto vliegt uit de bocht op de A58 bij Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op de A58 ter hoogte van Etten-Leur is dinsdagavond iets na acht uur een personenauto uit de bocht gevlogen.

Het ongeval gebeurde vlak bij de afslag naar Etten-Leur in de rijrichting naar Breda. De auto schoot door de berm en kwam tegen de geluidswal tot stilstand.

De bestuurder raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is door de bergingsdienst weg getakeld.

  1. Oud-talentenjachtdeelnemers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'
    video

    Oud-ta­len­ten­jacht­deel­ne­mers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'

    ETTEN-LEUR - Miljoenen mensen kijken vanavond weer naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Maar wat gebeurt er eigenlijk als na zo’n talentenjacht de camera’s uitgaan? Zes oud-deelnemers uit de regio doen hun verhaal zaterdag in BN DeStem. Van een 78-jarige die drie cd’s uitbracht tot een danser die in een depressie raakte.