Volledig scherm
Leursebaan, Breda © MaRicMedia/Perry Roovers

Auto raakt van de weg en botst tegen boom in buitengebied Breda

ETTEN-LERU - Op de Liesbosweg in Etten-Leur is vrijdagavond even na 20.00 uur een auto van de weg geraakt. Het eenzijdige ongeval vond plaats ter hoogte van de Moerdijkse Postbaan. De bestuurder raakte gewond.

De auto kwam tegen een boom en raakte zwaar beschadigd. Een berger werd opgeroepen om de auto weg te takelen.

De bestuurder werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie reed met hem mee.

De politie zette de weg af om onderzoek te kunnen doen. 

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Volledig scherm
Leursebaan, Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Leursebaan, Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
 1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

  Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.
 2. Ik ben echt klaar met dit kabinet
  Geef uw mening

  Ik ben echt klaar met dit kabinet

  Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?