Volledig scherm
© THINKSTOCK

Agressieveling steekt Pokémon-speler met mes in park Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Een onbekende man heeft vrijdagochtend in Etten-Leur een Pokémon-speler gestoken met een mes. Het slachtoffer raakte gewond aan een arm en een hand. De dader is gevlucht. Het is niet bekend waarom de man de Pokémon-speler heeft gestoken. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer, een 30-jarige man uit Etten-Leur, en zijn 28-jarige vriendin liepen tussen 08.00 en 08.30 uur in het Oderkerkpark het Pokémon-spel te spelen. Ze hadden daarom niet veel aandacht voor hun omgeving.

Ineens stond de onbekende man voor hen. Hij probeerde eerst de vrouw vast te pakken. De 30-jarige man ging zich ermee bemoeien. De onbekende man greep hem ruw vast aan de hals. Daarna trok de agressieveling een mes en probeerde hij te steken. Hij raakte de linkerarm en -hand van de Pokémon-speler. De dader rende vervolgens hard weg.

De 30-jarige man heeft zich vervolgens aan zijn verwondingen laten behandelen bij de huisartsenpost.

De man en de vrouw hebben geen idee waarom de onbekende man, die ongeveer 40 tot 50 jaar oud is, het op hen gemunt had. Zij kwamen vanaf de Oude Bredaseweg en liepen via het park richting de Stationsstraat. De dader kwam vanuit tegenovergestelde richting. Na de steekpartij rende hij weer terug van waar hij vandaan kwam.

De wijkagent heeft Slachtofferhulp ingeschakeld voor de twee.