Volledig scherm
© Thinkstock

Agenten rekenen in hun vrije tijd fietsendief in in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Twee agenten hebben zondag op heterdaad een fietsendief betrapt. De agenten waren in hun vrije tijd hun hond aan het uitlaten.

Het stel, beiden werkzaam als agent bij de politie, liep rond zeven uur op de Concordialaan. Ze waren hun viervoeter aan het uit laten. Ze zagen daar een man met een fiets in de bosjes verdwijnen. Dat vonden ze verdacht.

Hierop maakten ze zich bekend als agenten en sommeerden de verdachte uit de bossen te komen. Dat deed de 48-jarige man. De fiets had hij al gedeeltelijk gedemonteerd en het slot was geforceerd. Hij is aangehouden op verdenking van diefstal. Het is nog onbekend van wie de fiets is.

  1. Oud-talentenjachtdeelnemers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'
    video

    Oud-ta­len­ten­jacht­deel­ne­mers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'

    ETTEN-LEUR - Miljoenen mensen kijken vanavond weer naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Maar wat gebeurt er eigenlijk als na zo’n talentenjacht de camera’s uitgaan? Zes oud-deelnemers uit de regio doen hun verhaal zaterdag in BN DeStem. Van een 78-jarige die drie cd’s uitbracht tot een danser die in een depressie raakte.