Volledig scherm

Action opent zaterdag nieuwe winkel aan Markthof in Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Winkelketen Action opent zaterdag de deuren van het nieuwe pand aan de Markthof midden in het Etten-Leurse winkelcentrum. 

 De verhuizing van de Markt naar het voormalige pand van casino Pierre de Jonge werd in maart door het bedrijf bevestigd. Al geruime tijd gingen er toen geruchten dat Action op zoek zou zijn naar een andere locatie in Etten-Leur.

De afgelopen weken is er aan het Markthof flink verbouwd, want Action heeft ook het naastgelegen pand van een modezaak aangekocht. ,,Wij hebben nu een veel grotere winkel van bijna duizend vierkante meter en we zitten midden in het winkelcentrum een stuk dichter bij de parkeergarage. Een prima locatie dus'', laat een woordvoerder vanuit het hoofdkantoor in Noord-Holland weten.

Publiekstrekker

Action is op meer dan duizend plekken in Europa een publiekstrekker. De Etten-Leurse ondernemersvereniging Promenade ziet de komst van de onderneming naar De Markthof als een versterking voor het gebied. Ook de gemeente vindt de verhuizing van belang in het streven naar een zo sterk mogelijke concentratie van retail en horeca in het winkelcentrum.

Bij de Etten-Leurse vestiging van Action werken, inclusief de vakkenvullers, zo'n 35 tot 40 mensen, aldus de woordvoerder. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement